Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

NEČUVENA “SENZACIJA”

’BOMBA’ NA SAJMU!? 

Na nedavnom Sajmu knjiga u Podgorici izvjesna Crnogorska Izdavačka Kuća, izložila je jednu pored druge dvije knjige, dva žestoka protivnika iz II Svj. rata! Tito HOHŠTAPLER, (Miroslava Todorovića Kruševac) i Majn KAMPF Adolfa Hitlera (Radomir Smiljanić,Bg).

aleksa-asanovic

Kako tome niko nije pridavao važnost, odvažio se Prof. Aleksa Asanović, poznati violončelista, direktor muzičke škole iz Podgorice ’’Andre Navara’’ i nosilac ’’Legije časti’’. Glasno i jasno rekao je, vlasnicima štanda, svoj stav koji su čuli svi prisutni: ’’Ako śutra budu izložene ove knjige, jedna pored druge, bačiću vam bombu na štand.’’ Profesor je potom mirno napuštio sajam a da nijedno glasilo nije objavilo ovaj ’incident’. Nije reagovala ni uprava sajma, niti vlasnik štanda, ali śutradan knjiga više nije bilo na štandu, ni zajedno, niti odvojeno! 

Svaka čast profesore! Red je red a ne izgred!

Josip-Broz-Tito-Adolf-Hitler1-670x447 (1)

Prch.me

3 mišljenja o “NEČUVENA “SENZACIJA”

  • STELT

    Đe ste antifašisti. CG je ekspozitura za fašiste koje promovišu tuđi izdavači i naši podrepaši. Postali smo oglasno odjeljenje za svačiju pamet i niko ne reaguje na avetanje, pa valjda sajam ima etički kodeks šta se i na koji način može predstaviti…Ili tamo sjede nekini novokomponovani pišci koji zapišavaju Crnu Goru tuđim izmetom i provincijskim knjigama. A ovo je dokaz kako se niko nije oglasio od uprave sajma, već su zamukli pred skandalom da se zataška hrabrost jednog profesora koji im je ućera strah u šupak i u glavu mada su im oboje na istom mjestu.

  • 888

    Premudri umovi, dobro bi bilo da obje knjige pročitate prvo, pa onda da ih komentarišete!

  • Banja Kaluđerović

    Druže TITO sve je bilo džabe posle tebe zajahaše FUKARE!

Komentari su zatvoreni.