Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

ŠOK – PRČ

SRAMOTA ili ?
Sram Vas Bilo!

Za Dan Nezavisnosti, 21. Maja, u prijestonici Cetinje biće priređen koncert Željka Samardžića. Ovu vijest objavila je štampa kao najavu organizatora NVO ’’Crnogorska kulturna mreža’’, koja je, izgleda, toliko ojačana Vlašću da se pita i s Milenijunskim jubilejom.

(Đe je sad Crnogorski Pokret za preokret?) Niđe ga ne bilo!

Ako je to istina; To je, nad Crnom Gorom i njenom autohtonom Nezavisnoću, zločin! U tom slučaju red je da neko preuzme odgovornost. Ako je ’’poreklo’’ dovoljno za propusnicu, onda povucite Radovana Karadžića na jedan dan da vam uveliča Nezavisnost. Obradovaćete makar jubilarno i one koje se ne raduju Jubileju. A što se tiče porekla jubilarca, dovoljna je prva rečenica iz biografije: ’’Жељко Самарџић (МостарФНРЈ3.октобар 1955) је српски поп певач.’’

Vlastodršci! Đe su vam sad oni koji su glasno pjevali Crnoj Gori i njenoj Slobodi po crnogorskim trgoviama, kad ste javno pjevala protiv nje. O Crnoj Gori nijeste ni pjevušili. Tek kasnije ste Crnogorske Rapsode pozvali da vam promovišu Referendum. Zar ste ih zaboravili za samo deceniju? Sramota je, s vama, prirodno stanje i jača vječnost Crne Gore od njene časti. Zavisnost jača od 1000 godina Nezavisnosti.

IF
IF

Ako i jednom mišlju iza ovoga stoji Vlast onda je to Jubilarna sramota koja će nadživjeti Crnu Goru. A ako ne stoji, neka se distancira… Jer Čast i bruka žive dovijeka. Ovoj vlasti je vazda bilo skuplje poreklo od porijekla. Poreklo za Jubilej! Porijeklo za poniženje!

Đe ste Cetinjani? Makar se Vi ne brukajte!

Stiga je aber Cetinjski: ’’Prijestonica Cetinje nije dala dozvolu za održavanje koncerta Željka Samardžića koji je najavila NVO Crnogorska kulturna mreža za 21. maj.’’

P.S. I još jednom i po sto puta ka jednom… Ako se to desi uz sućut Vlasti; Sram vas bilo! I za sad i za daleko neko pokoljenje!!!

                                                                                                                                                             M.R.Š.

 

3 mišljenja o “ŠOK – PRČ

  • Banja Kaluđerović

    Svakolika crna goja je “kulturna mreža”. Cetinje je koncentracioni logor! Odredili su ko će pjevat još samo ne mogu da nađu nikoga da zaleleče!

  • komita

    trecina dobrih ljudi,trecina g….A,trecina ceka da vidi ko ce pobijediti na izborima da se pridruzi.

  • Mirko Beograd

    Čovjek koji stoji na čelu nevladine organizacije koja se naziva “Crnogorska kulturna mreža “je osoba sa posebnim potrebama, promoter folk kič obrasca,pa mu ovo dođe kao neka vrsta terapije.Gradonačelnik Cetinja je organizavao koncerte Grand parade.Ludi koji su na vlasti usvajaju duhovne i kulturne paradigme koje se ne kreću dalje od Mitra Mirića,Dzeja,Cece,i dr.,zato Miljo ne treba se ništa čuditi,a znaš ti to bolje nego ja.

Komentari su zatvoreni.