Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

PRČ DANA:
PRE$EDNIŠTVO POZITIVNE (u centru pažnje!?)…

Predsjedništvo Pozitivne predložilo je da lider te stranke, Darko Pajović bude predsjednik Skupštine Crne Gore, a njegova zamjenica Azra Jasović kandidat za vicepremijera, javila je RTCG

Javni servis se pozvao na podatke sa sjednice predsjedništva koja je bila u 18h.

Premijer Milo Đukanović poručio je u petak da će Pozitivna da preuzme funkcije koje joj, kako je kazao, zasluženo pripadaju.

Prema njegovim riječima, Pozitivna u ovaj politički aranžman nije ušla ni sa kakvim partijskim intesresima, već sa iskrenom željom da doprinese očuvanju stabilnosti i demokratskom razvoju Crne Gore.
Bravo kreteni!

Prch.me

6 mišljenja o “PRČ DANA:
PRE$EDNIŠTVO POZITIVNE (u centru pažnje!?)…

 • Don

  pa i nije usla sa partijskim interesovanjima, vec sa iskrenom zeljom da uzme pare..

 • NK

  Slušaj DON, to će biti trojanski konj, viđećeš kakvo će nastat jašanje po Parlamentu. Neće se znati ko koga …e. Čim ih promoviše don Milo to ti govori šta se dogodilo.

 • Spasoje

  Šta oće Prč, da se sve zaustavi da bi on bio duhovit? DPS je DPS a svi ostali i jesu i nijesu. Možeš da ih udrobiš u svaku partiju i da dobiješ bućkuriš. Crknite, zna se ko je Gazda. Moj vi usput a DPS na put.

 • Radoje

  Spasoje sine, sinula ti munja u ideologiju, liše đece, a ti i na put i uz put svršio pod put s tom pameću.

 • serdar

  Ajmo malo u život i životne priče. Preskočite ko riče. Sad će tek da se raspiče. Tri mjeseca za dokazivanje.Svi oni idu u vlast da troše naše pare. Niko ne zna da živi od zemlje nego prodaše zemlju . Bićemo sa svima njima bezemljaši.

 • sadam

  Sve su to barabe a barabe o tarabe, otrseite ka krpare. Otresite ili objesite pa neka se sunčaju a mi idemo izravno u ud! Jebo vas SUD viidte li da si i njig ućutkali. Sve je pod kontrolom.

Komentari su zatvoreni.