Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

PI ! PRLJAVI REAL
To je Real-nost 

Kapiten Reala S. Ramos je poznat kao jedan od najprljavijih fudbalera na evropskom fudbalskom tlu. Kad tako, jedan veliki klub ovjenča najprljavijeg igrača kapitenskom narukvicom to je najbolji znak šta je u temelju Realovog fer-pleja. Doslovno je slomio Livorpulovog prvog strijelca Salaha. Očigledno  se (S)ramos utrenirao za takav zahvat koji mora da da ”razultat”u finalu a to je izbacivanje iz stroja najboljeg. Paralelno su utrenirali Real-ovci i kako izbaciti iz stroja inače, (izvan ove utakmice) odličnog golmana Liverpula, Lorisa Karijusa a to je opet postigao lakat-nokautom (S)ramos da bi samo poslije minuta Real postigao ”nevjerovatni” gol. 

Kamere su to viđele ali nije nijedan sudija. Loris se požalio glavnom sudiji, ali taj Balkanac ni da bekne. Onda su krenuli poklon golovi. Neki mediju su, nokaut golmana, dali u foto (krupnom palnu) ali su ga kasnije uklonili sa svojih portal stranica. U Evropi inače pobjeđuje nasilje i u životu i u sportu… a EU se ”humano” širi. Sramno! (S)ramosi pobjeđuju! Pi, Evropskoj Fudbalskoj Federaciji… i da joj je malo. Pi !!!

P.S. A sada pogledajte exportni evropski javni humanizam ispoljen na društvenim mrežama povodom loših odbrana namjerno ošamućenog golmana Karijusu.

 

Karijus je ljudski ekvivalent za kancer
Molim te, molim te, molim te, dobij najteži
oblik raka ti patetični izgovoru za ljudsko biće
Idi i umri, molim te
Nadam se da će ti porodica umreti”

thumbnail_GettyImages-962784956thumbnail_GettyImages-962784378

Prch.me