Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

OŚEĆAJ JE EXTRA  

Gornji naslov je izjavio jedan osvajač ”časnog” krsta na Bogojavljenje. Drugi osvajač je izjavio da je super kad čoek može da opere grijehe; pa valjda da se opet bači u grješnike bez grijeha. Grešni Risto je bačio krst iz čamca i odma lega u njega, da ga Morača ne zakuči, jer ga ni ona oprat ne može. Da je bilo tiliha da se čamcem izvrne, extra obožavaoci bi se vaistimu prekrstili više njega za vijeke vjekov, jer grešnik ne zna da pliva. Njegovu extra zamuzenu omladinu ne tangira njegovo zanovijetanje o bogo-čoeku kao božjem brendu. I neće da im proslovi  kako Bog nije bio extra lud, ka mu obožavaoci, da napravi sebi konkurenciju  pa je, za probu, načinio ”bogića”; umanjenu, deminutivnu varijantu sebe.Kad je vidio da će ga Risto-vići razapet odusta je od dalje proizvodnje i više nikad nije tucao. (Prije palatalizacije u kojoj se k,g,h pretvara u č,ž,š  božji đetić je bio bogić a poslije ove jezičke promjene postao je božić.) Za extra zamuzenjake koji se bačaju u ledenu vodu i banalne jezičke promjene su španska sela pa kako onda da im padne na pamet šta je to Bogo radio i s ušto je napravio bogića. Ako vaistinu vjeruju u Ristovo jebanđelje onda će im biti jasno da Svevišnji ništa nije prčio  od nove ere. (Lav Tolstoj, koji je obavezna lektira u svakoj školi, je još onda reka da ni đaci više ne vjeruju u bezgrešno začeće.)

I Kinezi i Indusi i i Muslimani imaju istog boga ali taj njihov ne tuca ka naš. Jedino Risto pripovijeda da je ”naš” tucnuo samo jednom i batalio… A Što da tuca, što bi rekli Crnogorci, ka'da će mu ko zafalit… Crnogorci koji su odustali od te grozne radnje jednoličnih pokreta, na pitanje ”tucaš li što? ”odgovaraju: ”Tuca big no nemam uslova! ” U Srbiji odakle nam Risto uvozi običaje  vagonima, božji seks je mnogo liberalniji. Za Vile kao božje đevojčine pjesma kaže: ”Jebac Mile je*u li se vile? ”A jebac odgovara: ”Da ne je*u, a okle bi bile!” Ośećaj je extra.

E u Crnoj Gori ovaj hristijanski ubožnik ima sve uslove da tuca cijo narod ka starletu. Tuca đe god stigne. I u vodu i na kopno i na nebo i pod nebo. Ko bi to izdrža bog te jebo do Crnogorci tucanju naviknuti. Zaglavio se u njih ka paśi svatovi na jebalište.

P.S. Vječnaja pamjat, vječnaja pamjat i bože pomiluj na vijeke vjekov… Amin! Ośećaj je Extra!

Prch.me

2 mišljenja o “OŚEĆAJ JE EXTRA  

  • STELT

    Kako se prčilo prije naše ere. Zevs je bio Bog. Oprčio je, ka neki te ga imitiraju, cio kabinet i sve saradnice od mjesne zajednice do univerziteta. I zato su ga slušali. S vjenčanom Herom je dovijek bio u svađu i sa Olimpa se zvecalo do nebesa ali je na zemlji vladao red. Zevs je izdo zapovijest ko prči neka prči a vi gledajte svoja posla. Kako se od velike prčijade ko koga…posa je trpio… Na kraju su ga obalili.

  • Biljana

    Satira do suza … od smijeha! E oće li te biti Mihailo pisanice mila! Živio! Ne štedi ruke kucaj… Ima se šta čitati! Amin 🙂

Komentari su zatvoreni.