Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

’’O PAVLE ČAPKUNE JEDAN KO TE JE DOVEO ’AMO?’’

Patrijarh Pavle će dobiti ulicu u Podgoricu! Za taj ’’spomenik’’, naročito preporučuje ’’uličara’’ izjava  iz ‘90-ih. Tada je, povodom Arkanove ’’donacije’’ (opljačkane u BiH i Hrvatskoj) za hram Sv.Save na Vračaru, skrušeno i prepodobno izjavio Pajo: ’’Budite dobrotvori ko Arkan’’!  

Članovi Savjeta za davanje prijedloga za nazive naselja, ulica i trgova, usekali su Pavla među narodne heroja i antifašiste i ako je  Pajo bio svesrdno uz Ljotićevce. Predlog za davanje ulice su podnijeli odbornici Demokratske Crne Gore koja je inače Vladin Servis za prednji trap. Naka bar, iz te podvučene pozicije, utrape ’’patriotskoj’’ Vladi ulicu tuđeg patrijarha kad su uporno na tuđoj adresi. Da se makar šenu s Karađorđevog  karanja kad su već Crnu Goru šenuli u bandu.

P.S.  Ovo je gore od svakog RJEČNIKA, ali niko nema riječi ni mudah, da patrijarha ’’reciklira’’ ka Đeljošaj Rječnik!

Prch.me

3 mišljenja o “’’O PAVLE ČAPKUNE JEDAN KO TE JE DOVEO ’AMO?’’

  • esad plavi

    Klasicno politicki obojen glasnik koji se krije iza satire . Pih.

  • mirsad

    Ako si ti Esad ja sam Mirsad. Đe tebe brata po vjeri pogodi Pajova nominacija za uličara u glavnom gradu. Sva zlodjela u bivšoj Jugi su se dogodila kad je on bio pater familijas SPC i sve ih je blagosiljao što lično što preko Rista Sotonista…a ti brate Esade preteče i stade mu u odbranu za krs časni i slobodu zlatnu nasred Crne Gore koju njegova vjera još drži u zaptu. Šućur Alahu!

  • Didi

    eS!!!A!!!De!!!eS!!!A!!!D!!!:)))) Mrcio seeee!!!

Komentari su zatvoreni.