Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

FREE SEX

Rusi u Crnoj Gori prodaju sex  u malim bočicama, ka otrov. U free shop-u aerodroma Tivat, Rusi su pronašli promotera i prometnika koji sex bočice prodaje ka’ ruski suvenir iz Crne Gore. Ovaj, dosad neviđeni ’’nemoral’’ Crnogorci su primili ka’ veliki kompliment od jedne velesile koja je pored svih neodoljivih prirodnih ljepota u Crnoj Gori otkrila i neodoljivi sex izražen u bočicama na eks. To govori da o zahlađenju odnosa ni govora nema. Dobar sex i ledena usta otvara. Ako još i koja Ruskinja zanese, zanos će biti neodoljiv. I pod NATO-om će se pjevati ’’Nas i Rusa 200 milona’’…Propjevaće i glasoviti Crnogorci: ’’Prčim, prčim, prčiću i na Ruse misliću!

Aferim muraši!

dd473f733fa7eb7fd5a5810889ee73c7

Prch.me

4 mišljenja o “FREE SEX

 • Crnogorac

  Da ne bude da prizivam,ali ja bih tebe koji stojis iza ovog teksta tako PRČNUO da bi me zapamtio za zivota! E to bi mi imponovalo,govno jedno smrdljivo!!!

 • NIKOLA

  TI SI K**** NE CRNOGORAC

 • Crnogorac

  NIKOLA, tisni mu to što mu fali i tvoj mu sput za Rusiju.To je neki baćuška koji svuđ nos ćuška. I pitni ga da se nije prepozna na onu rusku bocu iz free shopa u Boci, na kojoj ište kitu za uspomenu iz Crne Gore, i treba mu je turit. Turi i uri po njemu.

 • Jovo

  I moj ti usput FREE

Komentari su zatvoreni.