Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

’’DUO iz SNOVA’’

NA FORTE MARE

CGD (Crnogorski Gitaristički Duo) Goran Krivokapić & Danijel Cerović nastupiće večeras, 21.avg. 2017. u 21h. na Forte Mare u Herceg Novom. Eksuzivnosti večerašnjeg premijernog koncerta, daće svoj doprinos i poznati crnogorski mecosopran Amanda Stojović koja se već ranije uspješno predstavila, kao muzički trio, sa Cerovićem i Krivokapićem.

amanda-duo iz snova

Očekivali smo, sasvim izvjesno, u najavi ovogodišnjeg Kotor Art-a, da ćemo ’’duo iz snova’’, svjetskog imena za klasičnu gitaru, dočekati na Don Brankovim danima muzike ali je angažman izostao iz, za sada, nepoznatih okolnosti. No ipak Boka je tu i oni u njoj, dočekali smo trio, sa Amandom Stojović. 

07.28.cgduosmall

Koncert je organizovan u okviru večeri, klasične latino muzike, uz djela Rodriga, Vilja Lobosa, De Falje i Piazzole. Po interpretacijama djela najpoznatijih svjetskih kompozitora za klasičnu gitaru, Krivokapića i Cerovića svijet je odavno prepoznao, pozivajući ih na eminentne muzičke manifestacije od Azije i Evrope do Sjeverne Amerike: Guitar Fondation of America Convetion u Denveru, Koblenz Guitar Festival, te na manifestacijama i koncertima u Španiji, Poljskoj, Holandiji, Luksemburgu, Kini, Koreji, SAD-u, Kanadi …itd.

Idemo da ih slušamo večeras u 21 čas! Forca CG Trio na Forte Mare i pjenu od mora!

forte-mare_4f87f29a933ae_f7959b6c0908f928dcb57485f32fa312

Prch.me