Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

*NA MARGINI NEĐELJE

(D)RAMA U PATIKAMA

Edi Rami je polazilo za rukom da ostavi utisak šarmantnog političara s ivice ratnog vulkana. Sada mu je pošlo za nogom da ostavi utisak šarlantnog provincijalca sa dna Balkana, koji ne razlikuje Country politiku od Cross-country-a. Na samitu zemalja Zapadnog Balkana u Podgorici sjedio je, u prvom redu, u škurom odijelu i svijetlim patikama. Visoki gost iz USA, potpresjednik Pens nije ništa komentarisao samo je sproveo protokol; aut Rama sa zajedničke fotografije.  Kako Rama autiranje nije shvatio obezbjeđenje ga je počistilo.

b_170802082

Kasnije su komentarisali i u njegovoj Albaniji, da bi bilo bolje da je, kao političar, bio svijetla obraza a tamnih cipela. Kad nekome nešto ne pristoji crnogrska narodna poslovica kaže: ’’Stoji mu ka magrcu sedlo.’’

1236947_img20170712wa0001_ff

Na Balkan je stigao davno smoking , čak i frak sa adekvatnim cipelama. A kako Edi Rama, prvi čovjek albanske vlade svjedoči, u Albaniju su stigle tak patike. Možda je u tome kvaka; Od noga počinje svaka bolest… A kad u politiku obuješ patike jednako smrde i Adidas i Nike.

Prch.me