Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

ŽURKA KOD VUČIĆA

To je bilo neophodno… da vidimo; kakav je ko, čiji je ko i od koga je ko. Vučiću su došli svi ratni predsjednici, kabadahije, ratni huškači, tajkuni, siledžije, primitivci, probisvijeti… I ako je bio propisan strogi dress code sa strogo crnim svečanim odijelima i toaletama, stigla je bulumenta raskopčanih odijela, olabavljenih kravata, razdrljenih primitivaca s košuljama preko pantalona itd. Ljubili su se u tri, bačali mu ruke umjesto inauguralne čestitke, slikala se, pričali dok su drugi čekali, čak i ćaskali…

vucic_inauguracija9-230617

Hrvati se raskvocali na Kitarovćku evo im opisa: ’’Kolinda Grabar – Kitarović  bila je uvjerljivo prva zvijezda inauguracije. Odjevena u haljini boje ciklame s hrvatskim brošem na srcu stajala je u prvom redu i čini se da se Vučić s njom najsrdačnije pozdravio. Razlog tome je i poklon koji je Kolinda dala Vučićevoj supruzi Tamari. Poklon je bio upakiran u crvenu kutijicu, čiji je sadržaj za sada nepoznat, ali Blic piše da će na kraju završiti kod Vučićeva sina.’’ A evo i kako su iscitirali Vučića koji je rekao: ’’Da, mi Srbi i vi Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci, Albanci i Makedonci, zajedno možemo planine pomicati bez da gradimo nove Jugoslavije.’’ Precrtali su u citatu ‘’Bošnjaci, Crnogorci, Albanci i Makedonci’’ i objavili samo ono što im ide na njihovu adresu’’Da, mi Srbi i vi Hrvati, zajedno možemo planine pomicati bez da gradimo nove Jugoslavije.’’ I na prvom koraku združenog ’’pomicanja planina’’ (Srba i Hrvata) već su ispomicali ostale narode kao što su ih nekad smicali i zemlje im promicali u svoje vlasništvo. Još najavljuju skori samit o Zajedničkom tržištu u Trstu tzv. ’’Berlin +’’ …Ako to prihvate, gore precrtani u citatu, onda će oni u Berlinu plus, biti minus!

P.S. Svečanost je održana u Titovoj Palati Federacije SFRJ – SIV (Savezno Izvršno Vijeće) najljepšem arhitektonskom zdanju u Beograda preko Save. Neka se zna!

                                                                                                                                                               M.R.Š.

F-4945-050palata-srbija-siv-726x400

Prch.me