Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

U  ISTOJ  AMBALAŽI

SCG (Srbija i CG) još postoji.

Pedsednik Vlade Srbije A. Vučić je izjavio da zna da je gradonačelnik Beograda Siniš Mali vlasnik 24 stana.  A šta se zna u Crnoj Gori; ne bilo primijenjeno da neko izjavi. Kad bi bilo primijenjeno sve bi bilo smijenjeno. S. Mali je maloljetnik za naše veleposjednike.

SCG još postoji u  istoj ambalaži (kriminala). Imaju iste sponzore. Imaju iste operatore. Imaju isti prostor za iste operacije. Igraju na iste karte. Jedino su različito umotani u iste hartije od vrijednosti. Crnogorski  Mali(šani) su fenomen; više im stane u malo pakovanje.

Nezavisnost je bila neophodna; da se niko ne miješa u ’’unutrašnje stvari drugih zemalja’’ a da se svak  umiješa u obostrani interes. U tom smislu i razmjenjuju kadrove koji su kadri stići i uteći. Samo jedna karika fali (a u ideji je) da Srbija i Crna Gora imaju zajedničke prostorije za ambasade i konzulate. Kakva bi to mućkaža bila; jedni vuku za Rusiju a drugi za Evropu;  a i jedni i drugi prevukuju za sebe. Kakva Devičanka Ostrva pri  poluostrvu grijeha S–CG. Umiljato jagnje dvije ovce sisa. Prednost ima domaća crna ovca. Bijele su stoka.

P.S. ’’Otpor stoko’’ bio je jedan od prvih grafita u Antibirokratskoj revoluciji. Revolucija  propala. Birokratija ostala. A stoka je stoka.

                                                                                                                                                               M.R.Š.