Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

SRAMNO I TAMNO

Kim Rasmunsen je uradio sve što čine samo najsposobniji u svjetskom rukometu. Izveo je crnogorske Lavice na put za najprestižnije svjetsko takmičenje. Olimpijadu! A onda su se u Rukometnom Savezu Crne Gore odlučili da izagnaju pobjednika. Pročitao je protivnike, taktički osokolio inače oslabljene Lavice i ovjenčao ih pobjedom nad Norveškom, jednom od svjetskih velesila u ovom sportu. Onda je doživio poraz od onih za koje je obezbijedio pobjedu, koju niko sa ovih prostora nije postigao ovoga puta…

Da mala Crna Gora opet ode na najveće takmičenje u svim sportovima, svega svijeta. Kim, Ti odlaziš svijetla obraza a mi ostajemo zatamnjenog. Tvojim odlaskom biće oslabljena i navijačka strast Crnogaoraca za ovaj sport, koji već imaju protivnka na pretek a imaće ih tek!…Ovakvim potezom i politikom Rukometnog Saveza Crne Gore. Kim, za Olipijadu si napravio pobjednički tim. Ali nažalost, u Crnoj Gori više nemaš s kim.

P.S. Kim đe god da budeš, a htjeće te svi, Crnogorci će navijati za tebe kao za Crnu Goru. Nećemo te zaboraviti a svoju sramotu ćemo pamtiti. Hvala ti Kim, odavde do Tokija. Ovo, što su ti uradili neki Crnogorci, da znaš Kim nije crnogorski.

”Čast i bruka žive dovijeka!”

Prch.me

Jedno mišljenje o “SRAMNO I TAMNO

Komentari su zatvoreni.