Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

PRINC ČOČE!

U Enleskoj živi najveći živi Crnogorac svih vremena. Taj ništa teže ne podrže svojim rukama od vlastitog vrsnika a to mu baš nije preteško ako ga pronađe u tim godinama. Ima veoma podesnu suprugu, Kamilu, na koju ga po svoj prilici penju iako njegov batler (šef posluge) to ne śedoči mada mu je bilo navrg jezika da i to kaže. Pastu za zube mu istiskuju na četkicu, dižu mu sve što mu pa'ne i papirić ispod stola, obrću mu jaja na okuke ako ih pritijesni, peglaju mu i vezice za crevlje, svuđ za njim mu nose i podnose, pod zadnjicu, WC šticu, spuštaju ga na nju i otiru ga od šupka do pupka… i sve ostalo da se čoče ne savija… A to mu ima po kome doć!

Zvanje čistoguz je bilo najprječi put do uspješne korijere (najmanje diplomatske). Uveo ga je još u XVI vijeku svemoćni kralj Engleske i seriski ubica svojih žena (6) Henri VIII. Po njegovom sranju u šuplju stolicu uveden je medicinski termin ”stolica”. Srao je đe je stigao od trpezarije do najotmenijih salona do prijestola. Batler za šupak ga je izvještavao o dužini govna te o debljini i težini a pošto je imao obevezu da ga mirsne izvještavao ga je i o smrdu. Tako je nastalo namoćnije bratsvo Šupkovića koje i danas postoji u Crnoj Gori… Sad ka’ ikad!

Iz slike se vidi o kome je riječ. Rodila ga majka da od rođenja bude Crnogorac i dala mu ime princ Čarls. E Princu Čarlsu pa ti si kralj (i ako te još ne zapada dok ti mjeka ne pijene).

Ako ne moš čekat dođi  u CG bićeš primljen ka Šćepan Mali… veći ti ne treba kad si s Kamilom!?

Prch.me