Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

PRČ – evi KOALICIJE

CG U NAT-u, DPS U MAT-u

SDP- DPS – u brk u brk:  Prčim, prčim, prčiću i na tebe misliću!

“Ako DPS misli da će pričom o četnicima i državnim neprijateljima oprati svoju ratnohuškačku prošlost služenja fašisoidnom projektu 90-ih kojem se još uvijek sudi u Hagu, moraćemo ih razočarati. Svaku državu koju je DPS branio je izdao – i Titovu Jugoslaviju i Miloševićevu Jugasloviju i Koštuničinu SCG. Bojimo se da je na red došla i nezavisna Crna Gora.”

***

“I da ne zaboravimo – Mladićeve tenkove po Bosni i u Srebrenici nije punio niko drugi već marionetska Vlada DPS. Toliko o četnicima i DPS ratnim podvizima.”

***

“Ono sto nam je posebno bitno je da nam se savjetnici i Kabinet ne sakupljaju u Spužu.  Svi su već viđeli koliko vas boli izbor predsjednika SDP-a na najveću međunarodnu funkciju u istoriji Crne Gore – predsjednika PS OEBS-a, najveće parlamentarne skupštine na svijetu. Ali što da radimo-neko, gospodo iz DPS,  na zapadu zavrijedio ugled a nekome na zapadu nađeni milioni na tajnim bankarskim računima.”

***

“Ono sto nam je posebno bitno je da nam se savjetnici i Kabinet ne sakupljaju u Spužu.”

P.S. SDP je prema DPS-u napravio kardinalnu grešku, u svom sopštenju ukoliko su mediji tačno prnijeli poruku.Ona glasi:  DPS je partija čiji lokalni odbori sve više prerastaju u organizovane kriminalne grupe!

P.S. 2 Ne kaže se ’’prerastaju’’, nego, zarasli su, u organizovani krininal. U pitanju je svršeni oblik, kami vi u mlados!

PRCH.ME