Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

PORAŽAVAJUĆA POBJEDA

Ovo nije pobjeda Ranka Krivokapića na Kongresu SDP-a već poraz crnogorskih  glasila. (Samo je jedan portal objavilo vijest odmah i u vrhu). U tri crnogorska portala, ta vijest nije bila ni dva sata nakon pobjede na prvom mjestu i ako je to mjesto danima  bilo vrh propagande za Brajovića. To je bila rezervisana lokacija za paradu podrške… i trt milojka! U jednom od dva portala (privatizovana u arnažmanu države)  nakon pobjeda Krivokapića prva vijest je bila pobjeda Đokovića (ČESTITAMO!). U drugom, sestrinskom, prva vijest je bila tugovanka Amfilohijeva  za crkvom. A  na potralu RTCG kad kliknete na logo, još uvijek pod rubrikom Politika, otvara se ustajala izjava: “Očekujem pobjedu Brajovića“, ustajalog potpredsjednika Vlade Vujice Lazovića. I bez obzira na njegovu upornu izjavu “Od poštenja se ne živi“, koju je Javni tv servis ovjekovječio viđeo zapisom, neki vid poštenja je pobijedio, kakav viđećemo!? Građanski i multikonfesionalni sigurno jeste, crnogorski nije; jer Crna Gora kao i koalicija na vlasti vrvi od kupovnih crnogoracah bez mudah.

Ovo nije pobjeda SDP-a koliko poraz DPS-a. Od prvih viđeo zapisa koji su izašli u javnost u kupovnom glasilu, u CG poznatom kao, Minut-dva, najmanje minut je bila izjava predsjednika DPS-a, a ne predsjednika SDP-a koji otvara Kongres. Oni su, kao i svi plaćenici, zarad šupka-nja dali pripovijest gosta a ne domaćina. Cio božji dan su vrćeli samo to i ništa više. Okupacija u minut dva! Gost je vješto odškrinuo vrata svima koji su za napredak CG i ako ih je do juče otvarao širom, poraženom krilu SDP-a, a pobjedniku bi ih i danas zalupio za vazda. To je poražavajuće a ne poraz Brajovića. A ovaj se, s osloncem na tuđu partiju, danima falio autoputem kao da ga gradi iz svoga džepa. Narod mu od nameta na vilajet bespićima bježi u Evropu a on ka baba o uštipcima. I to nemanje refleksa, za kad i šta reći.., je poražavajuće.

Poražavajuće je i to, što glasilo do skora državno, o državnom trošku izdaje podlistke i dodatke protiv predsjednika koalicione partije. Srećom novina nema domet,  već je imala podmet u kampanji protiv predsjednika SDP-a. Taj podmet drži lekcije i onima kod kojih bi morao da produži nastavu…da mu je srednjoškolska sprema bila jača strana. Taj podmet se zvao Boro Krivokapić, borac za ljuska prava u gotovini. Njega vlast povremeno navrće kao kalemara sa strane da okalemi Crnu Goru. Načuli su da kalem oće na divlju podlogu ka lud. Od takvih je Crna Gora i podivljala; Obećana zemlja za svakoga osim za Crnogorce.

P.S. I pobjednik je poražen jer je nakrivio kapu na ulizice i lijane što uz svake puze grane. Ti šuperdini su šćeli samo da promijene šupak a ne politiku. Slika kazuje; Valjda na himnu, samo jedan drži ruku na srce. Nećemo mu dirat patriotizam ali on drži ruku na novčanik. Pogledaj rod svoj Krivokapiću!

                                                                                                            Mihailo Radojičić ŠOK – M.R.Š.

BRAJOVIĆ IZGUBIOreg-milo-i-ranko

 VAZDAKADNJA PJESMA

2 mišljenja o “PORAŽAVAJUĆA POBJEDA

  • Hm

    SVAKA VAM CAST !!! U ovom mrtvom blaziranom drustvu neka se cuje jedan glas razuma

  • Jos jedan pogled

    Gospodine Prch,

    sto se cash-a tice, kako objasniti vase pojavljivanje u glasilima druge familije? Moze li to bit cash-a radi ili patrie radi? Pa kako ko zeli vidjeti. E tako je I sa Borom. Postoji jedna razlika izmedju Bora I svih vas koji tancujete za drugu familju – on je jedan od najpoznatijih ex-YU novinara (pogledati clanke na Google-u). Bize ne interjuisu Danial Kisha I Miroslava Krlezu, nego Vojvodu Mandica I Milana Knezevica. A vi gospodine prch nastavite tancati po glasilima koji promovisu demokratiju preko cetnistva I SPC

Komentari su zatvoreni.