Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

NOS OKIDENI!

Važno je biti Rus pa mu prvo čitajte pamet: “Godinu dana živim u Crnoj Gori i mislim da onaj koji nije živio u Crnoj Gori ne može da osjeti pravi duh ove zemlje, jer je ona izuzetno lijepa. Potrebno je da posmatrate ono što se nalazi oko vas.” Dakle, bolje nekakav jednogodišnji Rus (Maksim Arbuzov) ośeća duh Crne Gore no hiljadugodišnji Crnogorci. Da mu se, kako vele Crnogorci, opoganiš u pamet ka i onima što su mu usvojili plagijat umjesto redizajna starog loga za novi ’’To Montenegro’’.

Prvo što je uradio Rus, otkinuo je najvažniji simbol crnogorskog orla ’’okinuo mu je nos’’, to jest kljun i napravio od njega anonimnu mrtvu tičurinu …a ni to nije postigao jer nema tice bez kljuna kao osnovnog sredstva za opstanak. Bez kljuna svaka tica ugiba. Grdno slute Tu Montenegru… a o pameti i znanju, Tu ni zbora nema.

P.S. Bilo je boljih i pravih crnogorskih redizajna ali nijesu prošli. No se podajna Crna Gora podaje, ne bilo joj rečeno,… prvom ko bane sa strane. Sram vas bilo pogani izrodi… na čelu sa upravom To Montenegro!

To nije Crna Gora!

Prch.me