Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

MONTENEGRO GITARO MOJA

Eto tako!
’’Duo iz snova’’ za klasičnu gitaru Krivokapić – Cerović, reprezentativno je promovisan od Paris Guita Fondation. Njihovoj interpretaciji muzike (Astora Pjacole), u video spotu je pandan, Sena i njeni mostovi. Fondacija kroz vrhunske muzičare i sebe promoviše, pa na jednom mjestu kaže da okuplja one majstore muzike koju su nam dragi a do kojih ne možemo doći. Eto tako!

Crnogorci bi mogli doći do njih no neće prije avgusta na “Kotor-Artu”. Ipak mogli bi, Viđeo mediji, da ih zovnu makar na Skype… No ni to neće. Nije dati, da skajp čitaju kao (Skype-skupo). Kad već toliko dobroga čujemo za ’’Duo iz snova’’ bar da ih od želje vidimo… Ali, pošto ih volimo, možemo da ih i vidimo i čujemo. (Ju-Tjub, najbolji drug) Juriš na link!

P.S. Ako ovako nastavimo, bogme će nam ih neko pokupit ka svoje. Ka’ što su nam pokupili svakoga ko je stiga’ do  *Paris, capitale mondiale de l’art. Crna Gora je davno upisana na Triumfalnu kapiju, kao Montagne noirA ka’  što vidite u Pariz se upisuju i Crnogorci! Eto tako!

Arc-de-Triomphe-de-lÉtoile

*Paris, capitale mondiale de l’art – glavni grad svjetske umjetnosti.

Prch.me