Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

IZ SRBIJE BRALE!

Na ovom istom trgu u Nikšiću, okupatori, (iz Srbije brale), su prije 103 godine (Krvavi Album Karađorđevića) zapišali SV. Petra Cetinjskog, Sv. Vasilija Ostroškog i Sveti Crnogorski Grb… A evo danas to su ponovili i ’’Heroju na Korzu’’ svetom osvetniku fašizmu, Narodnom Heroju Ljubu Čupiću. Zapišavanje je jedino pismo, životinja i zvijeri da obilježe teritoroju. Oni da se iskažu, nemaju drugog karaktera, nit pisma, nit katastra. Ovom PAŚEM sinu (zapišaču) uzor su bili gradski psi koji ne mogu dalje od podnožja. Herojev osmijeh je previsoko za paśi domet. Ovo govori, da ovim gradom vladaju životinje a možda i zvijeri. Nikšićani, ovo je njihov jedini izraz a nama je ostao jedino obraz da izađemo na svoj trg i trgnemo se iz fašističkog sna i jave u koji nas je ugurala poslednja URA, koja se sve češće protURA u vodeću DPF (demokratsku partiju fašizma)! Posljednja je ura časni Crnogorci, da koliko je danas izađemo i da očistitimo izmet režima. Nikšićani, ako to ne uradimo poslaćemo svoj crnogorski obraz slobode na smetlište istorije… da nas narod po prstu kažuje.

Po prvim saznanjima i fotografiji, fašista je taxi prevoznik koji po tajnom nalogu režima, razvozi fašizam na sve strane a ovo je samo početak. Ako ga ne zaustavimo biće fašizma i za izvoz. Pljunimo javno na počinioce kao što to oni potajno čine na javnim i slavnim mjestima Crne Gore. Ovo se ne dešava bez ovlasti Vlasti. Ako ne ustanemo pljunuli smo na Crnu Goru i svoj grad i ’’na sve što smo bili moj dični gosparu’’ kako je napisao Vito Nikolić.  

P.S. Dok ovo pišem trgom je pronesena srpska zastava sa pratnjom istomišljenika. Pitanje je sad ili nikad!? Ako to ne uradimo mršnuće nas vlastita istorija!

                                                                                        M.R.Š.