Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

EU U WC-EU

Domaći zadatak

Kad se odlučuje o svakoj zajednici neko nekoga prči. Prije petnaestak dana, prvi čo’ek Britasnke vlade ispovijedio se pred EU, kako ne voli Brisel nego London; Pa dok nije potvrdio da interes pobjeđuje; ’’ljubav’’ Evropske zajednice je visila o koncu. Istovremeno, ljubav dvojice Njemaca u parlamentarnom WC-u visila je o k***u. Kako su izvjestili neki srpski glasnici, Njemci su u’vaćeni kako se ’’kolju u bulju’’. Tako je hit postao, ne ostanak Britanije u EU, već prč u WC-u. Njemački iskreno. Ovi zakleti evropejci odaniji su zadnjici no zajednici. Uz to, oba njemačka ljubavnika su diplomati  a otkrili su ih dva Slovenca, takođe diplomati. Tako je diplomatija  EU svršila u WC-u.

files (3)

U doba najžešćeg Staljinizma, u utvrđenom Kremlju, za hrastovim astalima, na tvrdima stolicama, tekli su partijski dani odanih staljinista. Danima, noćima,  godinama, trijebili su neprijatelje u svojim redovima, smičući ih dan noć, vodeći stroge dosijee o preostalim drugovima i drugaricama koje treba smaći. U sred te paklene nesloge jedan drug i jedna drugarica su se složili. Primili su se na hrastovi tavulin a potom jedno na drugo. U srcu Politbiroa zaveli su ljubav umjesto strahovlade. Ječali su ka’ da ispuštaju svoju plemenitu dušu staljinističku. Ljubav je odjeknula do tovariša Staljina. Ladni diktator je samo procijedio ’’harašo’’! Proleterima se ništa ne smije desiti. Imaju pravo da se razmnožavaju a mi imamo pravo da ih smanjujemo. Samo im dajte za pravo da i sebi sastave dosije kako su ga sastavljali za ’’mangupe’’ u našim redovima. Tako su sastavili kraj s krajem.

Crna Gora imitira i Istok i Zapad. Partije se seksualno ’’tlače’’ unutar svojih parijskih ćelija. A koaliceje nastaju samo kad neko nekoga oprči pozitivno. Bez obzira na duboku odanost oprčenih nikako da sastave kraj s krajem.

                                                                                                                         Zapisi nepismenog pisca

Prch.me