Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

AH TAJ SEX

Zelda Perkins, asistentica znamenitog holivudskog producenta H. Vajnštajna, bila je nepoznata javnosti dok nije provalila gazdu. Jedna balkanska novina je isturila ovaj naslov: ’’Asistentkinja Harvija Vajnstina otkriva istinu o najomraženijem čoveku na svetu.’’

Trampva podivljala Amerika najradije bi čula da Harvi Vajnštajn završi ka Harvi Li Osvald koji je ubio Kenedija. Zelda, asistentica mu, ovako svjedoči za BBC.

“Sa jedne strane on jeste odbojni monsutrum, ali sa druge strane, i ovo niko nije rekao, Vajnstin je bio veoma strastven u svom poslu i motivisao je ljude. Bio je na vrhuncu igre u tom periodu. Ne mislim samo na filmsku industriju. Kod njega su dolazili ljudi iz raznih sfera po savet – političari, biznismeni itd. Koliko god da je bilo uzbudljivo raditi sa njim, istovremeno je bilo jako neprijatno biti u njegovoj blizini. Nikad nisi znao kako će da reaguje. Njegovo raspoloženje se veoma naglo menjalo. Uživao je da ponižava muškarce i da dominira nad ženama”.

thumbnail_zelda-perkins

Očigledno je iz date izjave da Harvi na Zeldu nije gaće driješa pa je ona odriješila jezik. Očigledno je i da nije zamiritala da se od nje obide. Ni Harvi nije lutka ali su holivudske lutke pred njim širile polutke da bi dobile angažman. Sad je američki sud udario Harviju na ud zato što je u pederskom Holivudu širio blud. Harvi zaslužuje spomenik za života jer je vratio Holivudu muški a ne šupački obraz. Optuženi je uložio meleon dolara da se brani sa slobode. Slobodno mu treba podići spomenik za života. U holivudskom peder raju za gejove svi glasaju pa svakog Harvija trijebe zato što muški je**! Harvi je rijetka svijetla tačka.

Međutim kad je Prč stigao u Holivud otkrio je Harviju spomenik od zlata s posebnim akcentom na prč. Bez alata nema zanata!

BiAktkpTURBXy84OTMyZWFjYzI5ZWI3ZTYzNGMxMmFkM2ExMTY2MWZlYy5wbmeRkwLNAyYA

Prch.me