Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

SVETAC VODI IGRU NA INTERNETU

Sljedeća vijest je izbila na prve stranice nekih beogradskih glasila! A beogradski Telegraf je posla brzojav.

’’Na praznik polaganja pojasa Presvete Bogorodice u gornjem manastiru Ostrog projavio se lik Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, i to u času dok je liturgiju služio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, javila je Šavnička eparhija.

NN šavničanin svedoči: ’’Video sam svetiteljev lik koji se iznenada pojavio i nestao. Sve je ličilio na san, jer je lik posle nekoliko sekundi nestao. Sigurno je čudotvorac želeo da nam nešto poruči, usmeri nas u ovom vremenu podela u srpskom narodu i naravno zaštiti nas. Nisam smeo ovo da pričam sve dok jutros nisam na društvenim mrežama video snimak.’’

Kako ga poznadoše iz Šavnika đe šes mjeseci ne poznaju  ništa osim nebo više sebe. Jedino im je za vjerovat što se nije zadrža više od nekolike sekunde. Čim je svetac vidio ko mu drži leturgiju strka je sa tribina ka oparen. Ispario. (Sv. Vasilije je na slici u crvenom krugu). Metnuli su ga u foto-šop ka’ da će da igra po vašatima i panđurima. Potrefili su mu lik ka’ da ima biometrijski pasoš. Crna Gora je zemlja čudesa. Sve je bliža Alisi u zemlji čuda.

P.S. Znamo da nam je vlast trsila ali mi još nijesmo pošavničili.