Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

PSOVAČ

Na sajtu Skupštine Crne Gore u biografiji Slavena Radunovića pored ostalog piše:

Rodila ga majka 06.01.1964.

Poslanik je u Skupštini Crne Gore. Predsjednik je Odbora za evropske integracije, kao i član Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu. Zamjenik je predsjednika Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje – zajedničkog tijela Evropskog parlamenta i Skupštine Crne Gore.

Prećerizmi /u biografiji/ : Osnovao i vodio jednu od prvih turističkih agencija u SFRJ… Takođe je i utemeljivač savremenih taksi službi u Crnoj Gori./I zamislite u Skupšini ne predstavlja ni turizam ni taksiste, već nacionaliste!/

Vijesti: Radunoviću se prekršajno sudi za omalovažavanje i ometanje policijskih službenika, te za nepostupanje po naređenju policije, a zatim i odgurnuo službenike tijelom pokušavajući da prođe do Skupštine.

Slaven: Odgovorio sam da nemaju pravo da me zaustavljaju, pa sam nastavio kretanje prema kondomu policije…

Policija: Dalibor Jeremić i Elsan Zulević su istakli da su dobili naređenje da zatvore saobraćaj, te onemoguće kretanje lica prema Skupštini. “Na moje upozorenje okrivljeni nije stao, već je nastavio kretanje, pokušavajući da nas fizički zaobiđe… istom sam izdao naređenje, na šta je odgovorio “je..m vam ja to naređenje”.

Skupština CG… je  dužna da svom poslaniku dopuni biografiju sa njegovom najnovijom djelatnošću ’’ psovač ’’… Ovaj svršeni ekonomista jeb*ka državne organe kolektivno radi veće ekonomičnosti. Rodila ga majka.

The End.