Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

Principe de Montenegro

i PRINCIP

NJ. V. Stefan Černetić italijanski državljanin je provaljen a predstavljao se EU i okolini kao: Njegovo carsko i kraljevsko visočanstvo princ od Crne Gore i Makedonije!… Malo mu je falilo da samostalno uniđe u NATO… Naša’ ga jad.

Pao je na putu; uhvaćen na stranputici. U principu ’’princ’’ je u pravu. Ovi čoek ima sve što Crnogorci upražnjavaju kad lažu i mažu! Ima visinu, držanje, zvanje… I lijepo se nosi… A kako i neće, kad uz sve to, koristi i pripadajuću pratnju kao strani princ u Danteovoj Italiji… Ali nije završio u Paklu no u Raju. Paradiso amico mio! Benvenuti in paradiso. Promoviše starlete, jebe po kuća… sve na izvolte… Ko ne bi oca mu jebem u tim uslovima!

sce (4)

Odro je Talijene dok su godinama trčali oko njega da mu obezbijede sve uslove za kurčenja. Na kraju je provaljen… Ali dobro, pune mandate ih je zajebava’, Italiju i okolinu. Laga’ ih je na bazi Crnojevića pa se prozva’ Černeteć (od Černi ). Pripisa je ’’svojoj’’ dinastije tuđe zemlje i gradove po brdovitom Balkanu. Pripisa je zemlje Vojislavljevića, Čerojevićima… I Baš ga zabolje, ništa ga ne košta a oni koji mu vjeruju, plaćaju.

a8ce501550acfd7a93eea150c9ac78922212

Sad je CG diplomatija udarila na njegaa a ne na one savjetnike za ruske haker – diplomate koji CG obraz uzeše… I sa kojima se naš državnik, na ’’ravnoj’’ nozi, izprovaljiva do proliva. A u Bella Italiji ’’princa’’ u štampi slave u vrg glave: ’’Precizira se da je Černetić prilikom tih posjeta koristio automobil sa lažnim diplomatskim oznakama i da je neosnovano koristio privilegije  na koje imaju pravo diplomatski predstavnici, među kojima danonoćnu pratnju karabinjera u uniformi. U člancima italijanskih medija, navodi se  da se Černetić između ostalog “zvanično” susreo sa gradonačelnicima Peruđe i Montefalka u Umbriji i Monopolija u Pulji.’’

Črnetiću, crn ti obraz ka Arapu muda, kako si ih razvalio!?

1488129_459741567463770_1181399990_nm

Prch.me