Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

PRČ, D-DAY

PRČ, D-DAY

  • 09. Maja 2015.

     

Ovo je naš D-day i mi smo se iskrcali bez saveznika na okupiranu teritoriju strogo kontrolisanih glasila. Još nas i ometaju. Svuda smo prohodni od Zapadne obale USA do istočne Evrope, jedino imamo prepreke u Crnoj Gori. 

 

    U petak na Prčevdan, slava mu i milost, promovisan je prvi crnogorski satirični glasnik, PRČ! (www. prch.mePrč je krenuo u život tačno u ponoć zajedno sa Danom Pobjede. Pozvali smo sve vlasnike i glasnike javne riječi da prisustvuju  promociji 08.05.2015. u 19.30 h, ul. Vuka Karadžića br.13, Podgorica. Svi poštovani glasnici su  zamukli, izuzev Mine, Vijesti i Tv Atlasa. Zamukli su i poštovani ambasadori stranih misija u CG. Izuzev izvinjenja zbog zauzetosti ambasada Turske, Njemačke i Misije EU u CG, niko od pozvanih nije uputio makar e-mail podrške PRČ-u! Možda ti ugledni stranci misle da satira nije javna riječ i ako nas uporno podučavaju slobodi štampe. Tako je ispalo, da su neke ambasade i kontrolisana glasila u CG, na bliskom kolosijeku.  Uzaludne su bile i detaljne instrukcije da nas lakše pronađu, da ne daj bože ne zalutaju: Naša redakcija se nalazi u nastavku ulice Crnoga Đorđija đe je smještena Vlada Crne Gore. Kad prođete tu ulicu i prijeđete ulicu Slobode, Vlada ostaje pozadi…A mi smo naprijed… Dobro došli!…U petak. Dan Za Prč.

            Objavili smo i: Ko se ne pojavi od pozvanih biće prozvan u Prču! Ali to je bio prećerizam. Taman posla da ih prozivamo i dajemo im publicitet…Neka se sami prepoznaju. To je satira. U tome je Prč!

         P.S. Ovo je naš D-day i mi smo se iskrcali bez saveznika na okupiranu teritoriju strogo kontrolisanih glasila. Još nas i ometaju. Svuda smo prohodni od Zapadne obale USA do istočne Evrope, jedino imamo prepreke u Crnoj Gori. Ali mi idemo i gledamo dalje. 

Ko na Prču ak’ i malo stoji više vidi no onaj pod prčom. Primite se na njega da i  Vama puca vidik!

 www.prch.me

Prch.me