Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

PICINA POŠTA

Sexa ima samo sreće nema

J***š Rolku kad smo,’’najmanje dužni u regionu’’, razlajala su se neka glasila na sve strane… a vjetar raznosi. Istina je na vjetrometini. Vlast se ponaša kao da je CG dobila na revers a ne na izbore… pa je što prije razdužuje, kriminalnim rasprodajama. Da bi se makla pažnja s Budve namakli su je u Kotor. Uhvatili su izvjesnu Rolku, koja ima svoje dame koje promiču sex, ili kako bi rekli braća Srbi, ’’dele macu ko salatu’’, a to košta. Sijale su seks đe gođ nađu zgodno mjesto. Rolka, kao izvođač radova, imala je svoje podizvođače, original ka država. Šta je onda sporno? To je njihova privatna imovina i raspolažu sa njom s punim pravom u ličnu korist. Privatno pravo je osnova svakog prava. U skladu s pravom, one macu nikome ne dijele džabe za razliku od države koja imovinu,’’deli ka salatu’’ ili ka tuđu macu. I sad se vlast sjetila da spasi državni moral preko picine pošte. …A u toj državi  ko gođ stigne nešto digne… a one samo svoje noge.

Dame su pale u akciji ’’Lutka’’. Prva lutka je pritvorena. U zemlji, kako bi rekli Podgoričani, đe niko nikoga …’’oni’’…a to znači ne j**e, dotična je zavela red pa se tačno znalo ko koga ’’oni’’ i koliko košta ’’ona’’ sa spavanjem. Rolka & CO su brže bolje pritvorene, ka u prokleto Lijevno, da ne odaju druga nijednoga. One nijesu bile socijalne milosnice no su dijelile macu moćnim kuropatnicima i nekim milosnicima države, kojima država pokriva sve od stana do je***a. I tako je Vlast presrela picinu poštu i pokazala snagu države na najstarijem zanatu. Alal joj prčizam.

One nemaju svoju javnu kuću, nemaju NVO, nemaju zastupnike u parlamentu, nemaju pravo na birou za nezapošljenje, nijesu SPC da radi na crno ka Anfilohije, nemaju svoju paradu ponosa. Pediri je imaju a one, kojima je to od boga dato, nemaju. Prč žali slučaj što nije bio u prilici da Rolki & CO ponudi azil… Te da u rubrici ’’Prčim, prčim, prčiću…!’’… iznesu, svoje impresije o jatacima.

P.S. Navedene dame nemaju ni svoju promotivnu parolu pa Prč staje u njihovu zaštitu. Vlast dolje, noge gore: Smrt fašizmu sloboda prčizmu!

M.R.Š.