Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

LOVĆENAC u SRCU
LOVĆEN u K****!

Premijer Duško Marković je poručio Crnogorcima u Lovćencu da sve svoje intelektualne i druge snage posvete dobru Srbije jer to je dobro za Crnu Goru. Ono što  nije rečeno  povodom prmijerove političke premijere Srbiji, da je Lovćen i sve pod Lovćenom odavno posvećeno Srbiji, pa je premijeru ostalo samo da se pokloni pred Lovćencom. Šta su sve radili Crnoj Gori i Lovćenu ne zaslužiju ni Lovćenac. Zanimljivo, većina CG glasila nije prenijela ovu poruku!?

VILA-c

Marković je armirao ’’dobre odnose’’ sa Srbijom, naglaskom da imovinu Srbije i AP Vojvodine, na CG primorju, treba adekvatno valorizovati. Kad se sve zaokruži ispada da je Crna Gora na tuđoj adresi… A CG u Srbiji nije mogla ’’valorizovati’’ ni rezideciju ’’Crnogorka’’ no su iz nje izagnali crnogorsku Ambasadu na džadu. Aferim Efendija!

Toma Nakolić im je poslao najubjedljiviju, grobarsku, poruku o pokojnom ’’vlasništvu’’ Crne Gore. Primio je delegaciju Vlade CG, u sali, đe je u čelu trpeze bio Lubarda. Slika blago asocira na čuveno platno ’’Noć u Crnoj Gori’’.

Ako ne vjeruješ… Bači pogled!

2017-02-03-Beograd-PV-Dusko-Markovic-Predsjednik-Srbije-Tomislav-Nikolic-FOTO-4

P.S. Gotovo da je utješno što nam Bošnjaci sporiječu Njegošev ’’humanizam’’ jer je i on, uz ostalu imovinu, u srpskom ’’katastru’’ pa neka se obrate na pravu adresu, jer za razliku od Crnogoraca, tamo je ’’istrage’’ bilo u praksi.

Prch.me